Saturday, July 24, 2010

Haiwan Peliharaanku

Assalamualaikum semua.... ni post aku yang kedua. Minta maaf lambat sikit. Sepatutnya post nih semalam, last-last hari ni gak aku buat. hehehehhe..

Baiklah, berbalik dengan tajuk kita hari ni. Haiwan Peliharaanku. Aku ni suka kucing sejak lahir lagi... :D . Jadi aku sekarang ni memelihara kucing. Nama kucing aku CIMI @ BEDOT. Nama Cimi tu aku yang bagi, yang Bedot tu, kawan aku yang bagi, melekat sampai sekarang...adeh-adeh..

Bedot pun Bedot la... hehehehe... Dulu aku ingat Cimi ni jantan sekali dah besar betina da. hahahaha.
Okeyla aku tak nak taip panjang-panjang, korang tengok la gambar Cimi and Friends.



Nama : Cimi @ Bedot
Jantina : Betina
Umur : 5 bulan
Makanan kegemaran : Friskies
Habits : Kalau makan kene temankan

Nama : Aprel
Jantina : Jantan
Umur : 7 bulan
Makanan kegemaran : Nasi campur sardin
Habits : Suka gigit kaki orang :D

Nama : Amieko
Jantina : Betina
Umur : 2 bulan
Makanan kegemaran : friskies
Habits : Suka bergurau dengan rakan seperjuangan

Nama : Elissa
Jantina : Betina
Umur : 5 bulan
Makanan kegemaran : Nasi campur sardin dan friskies
Habits : Bergurau dan main luar rumah bersama-sama Cimi

Dari kiri Amieko dan Cimi

Sesi bergambar bersama-sama.... hehehehe

Dari kiri Elissa,Amieko,Cimi dan Aprel.
Susah betul nak amik gambar die orang ni... terpaksalah gune cara kasar sikit bile amik gambar
die orang nih...hehehehe

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

si elissa sangat2 degil! uh.. ikut la si amieko, budak baik.. pandai posing..

a_ad said...

tingai nindak..hehehe

Related Posts with Thumbnails