Sunday, August 1, 2010

Mebersih Blog

Assalamualaikum w.b.t semua...

Erm....agak lama aku tak update blog nih, dah naik sawang, rumput makin panjang, aisey..... banyak yang aku kena buat nih, mau sesak gak nafas mengerjakan blog yg x terurus nih...hehehehe
korang tgok la ni :-






rumput memanjang, dah mcm beanstalk..hehehhe



sekali bapak labah-labah datang menyerang...arghhhhh.....



ni lagi la siap bawak kuncu lagi....





Tp tak apa aku dah siapkan barang2 utk hapuskan dia orang nih dari terus merosakkan blog aku...

Ni alat2 yang perlu utk membersihkan blog nih :-




1 ) Penyapu lidi



2) Semestinya sabun FAB utk memutihkan...




3) Berus


4) Dan yang akhir sekali gunting, utk memotong rumput... :D






Sekarang leh la aku meng"update" blog aku dengan sukanya... sekian........... :D



p/s : KEBERSIHAN SEBAHAGIAN DARI IMAN

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. ada general cleaning kat sitok eh.. =P

**sapa pengawas bertugas tek?

a_ad said...

badoi ngan logom...

aku keja kat tandas...hahahhahha

Related Posts with Thumbnails